Peder Elias - Forever Was Never Enough


Kunde: Peder Elias/ Sony Music Norway

Produsert: Vinteren 2023

Oppgave:

Vinteren 2023/24 tok Sony Music Norway kontakt med regissør og produsent-duoen Sigurd Fossen og Christer Dyngeland med et ønske om å lage en ny musikkvideo for det norske artist fenomenet Peder Elias. Artisten, som har gjort stor karriere utenfor landegrensene, og nylig ble nr.1 i Kina med låten Twinkle Twinkle, ønsket en video til låten Forever Was Never Enough, som er en personlig og tankefull låt om å miste noen man står nært.

Om låten forteller artisten:

  • Forever Was Never Enough er en sang om å akseptere at livet ikke er rettferdig, og at vi noen ganger må si farvel til en person eller en epoke, eller til og med en versjon av oss selv, som vi ønsket å holde på for alltid. Jeg, og folk som står meg nær, har opplevd tapet av en jeg er glad i, ødeleggelsen av skilsmisse, slutten på vennskap, hjertesorgen av tapt kjærlighet, og til og med smerten ved å gå videre i livet og innse at ved å gjøre det, bryter vi bånd vi trodde var evige.
Bts fra innspillingen i Italia
Innspilling med Peder Elias i Italia.

Løsning:

Det er mye som er fint med vinter i Oslo, men når varme følelser og nostalgiske bilder står på menyen kan det være krevende å filme i snødekte Oslo-gater. Løsningen ble å trekke til varmere strøk, nærmere bestemt Italia, hvor nostalgi, «varm» sol (i virkeligheten var det knapt over null grader), og vakre, grønne omgivelser var å finne. Med dette ønsket duoen å skape et varmt og sommerlig film-univers som gav umiddelbare assosiasjoner til gode minner og nostalgi, samtidig som det bidro med å ramme Peder Elias inn i vakre omgivelser hvor man kan bli bedre kjent med han som artist.

For å få filmen til å fungere, var kjemien mellom de to barne-skuespillerne avgjørende. Det var derfor et klart pluss at man fikk med to søskenbarn, hvor statisten Alessio Cheli spilte en ung Peder Elias. Og selv om det var utfordrende å gi regi til barn på italiensk, fikk man god hjelp av Google Translate appen, noe som ledet til mange morsomme utvekslinger mellom crewet og barna, som tok det hele på strak arm.

Crewet med Peder Elias.
Crewet med Peder Elias.

Resultat:

Musikkvideoen er til nå sett over 538.000 ganger på YouTube.

andre prosjekter