Restaurant Engen - PromofilmKunde: Restaurant Engen
Produsert: Høsten 2022

Oppgave:

Gjennom de ikoniske vinduene på Engen kan du se en ny verden av historier vokse fram. Et sosialt møtested i stadig bevegelse, med latter, skål og dans.

I anledning åpningen av Adam Bjercks nye restaurant-prosjekt Engen, fikk Sølvrev i oppdrag å lage en promovideo som viste restauranten, atmosfæren og maten som møter deg som gjest i Bergens nye storstue.

Løsning:

Vår løsning ble å lage en film inspirert av moderne matprogrammer som MasterChef med nære, detaljerte og delikate bilder av signaturrettene, kombinert med klipp fra de ærverdige lokalene. Ved å benytte en rask og dynamisk klipperytme, ønsket vi å dra seeren med på matreisen til Engen, hvor man kan nyte både lange, fine middager, raske lunsjer, og sene netter i baren.

For å forsterke følelsen av gammel storhet og eleganse, valgte vi i tillegg å benytte klassisk musikk, som også gir et høflig nikk til nåtiden og seriesuksesser som Bridgerton.

Resultat:

Resultatet ble en varm, fin og smakfull videosnutt, som kan vare over tid, og som egner seg særdeles godt til bruk på flere ulike flater.

andre prosjekter