SNL - Personlig video


Kunde: Stiftelsen Norsk Luftambulanse
Produsert:
Høsten 2022

Oppgave:

Sammen med SEEN skulle vi lage et knippe personlige filmer for Stiftelsen Norsk Luftambulanse som fortalte om arbeidet deres og fikk flere til å laste ned Hjelp 113 appen. Med appen, som er utviklet av Norsk Luftambulanse, har du alle nødnummer samlet på ett sted i tillegg til kontaktinformasjon til nærmeste legevakt. Den viser koordinatene dine og hvor nærmeste hjertestarter befinner seg til enhver tid. Hjelp 113 appen utvikles hele tiden, til det beste for pasientene, og en del av formålet til filmene var å få flere støttemedlemmer, slik at Norsk Luftambulanse kunne fortsette med nødvendig forskning og utvikling av sine tjenester.

Løsning:

For å gjøre flere oppmerksom på appen, ble vår løsning å bli med på en utrykning, hvor man blir fortalt om sentrale verdiforslag underveis og får se hva som skjer når SNL er på farten. I hovedrollen hadde vi med oss fjellklatrer- og ekspedisjonsfarer Cecilie Skog som var ansiktet utad i hele kampanjen. I tillegg til hovedfilmen ble det laget en takkefilm som ble sendt direkte til alle følgere med en oppfordring til å bli en aktiv støttespiller og en personlig bursdagshilsen som takk for engasjementet, med et ønske om å tipse venner/familie om å laste ned 113-appen.


Resultat:

Resultatet ble en engasjerende og informativ videoserie som vi håper vil bidra med å skaffe flere støttespillere til Stiftelsen Norsk Luftambulanse og deres livsviktige arbeid i tiden fremover.

andre prosjekter