Sondre Lerche - Alone in the night

Kunde: Sondre Lerche

Produsert: Sommeren 2020

Oppgave:

Da korona snudde hverdagen opp ned og gjorde møter mellom mennesker vanskelig, måtte hele festival-Norge snu seg rundt for å finne nye løsninger til sultefôrte festivaldeltagere. Mange valgte å lage digitale festivaler med eksklusivt innhold og live-streams til sine følgere. Da Øyafestivalen skulle lage sin variant, spurte de artisten Sondre Lerche om å bidra med innhold for fansen. Han valgte å ringe partner i Sølvrev, William Glandberger, som sto for både regi, film og klipp av hele filmen.

Løsning:

Siden Sondre Lerche jobbet med innspillingen av Alone In The Night, som er med på Lerches kritikerroste sistealbum Avatars of love, ble idéen å følge Lerche gjennom prosessen, og vise de sidene ved artistlivet som festivaldeltakerne/lytterne vanligvis ikke får et innblikk i. Gjennom to hele dager dokumenterte regissøren innspillingen av låten, fra Lerche ble vekket i leiligheten om morgenen, til innspillingen i studio med Aurora.

Resultat:

Filmen ble vist som eksklusivt videoinnhold for de som hadde kjøpt festivalbillett til Øya og senere delt i Sondre Lerches sosiale medier, hvor den har fått svært god mottagelse av fansen.

andre prosjekter