Big Fish Adventure - Hasvik Hotel and Housing

Kunde: Big Fish Adventure
Produsert: Våren 2022

Oppgave:

Big Fish Adventure - Hasvik Hotell og Bolig er en av de eldste og mest veletablerte tilbyderne av havfiske i Nord-Norge. Det finnes knapt et bedre sted i verden for havfiske enn Sørøya, og det er satt flere fiskerekorder her enn på noe annet sted i verden.

Da det allerede er godt etablert hos entusiastene at det finnes fiske i verdensklasse på Sørøya, ønsket Big Fish Adventure en film som kunne bidra med å løfte frem alle de andre fordelene. Det være seg den vakre, rå naturen og det rike dyrelivet med lundefugler, hval og reinsdyr, men også fasilitetene hotellet tilbyr.

Løsning:

Løsningen ble å bygge opp filmen rundt et intervju med den unge og karismatiske eieren Bilal, også kjent fra folkekjære programmer som Stjernekamp og Maskorama. Med hans stemme som bakteppe til filmen, tok vi med oss riggen til fjells og til sjøs for å fange naturen til øya på film, i tillegg til unike matopplevelser og fasiliteter. Som gjester på hotellet under innspilling, var det også viktig for oss å fange de fantastiske menneskene som bidro med å gjøre turen til en uforglemmelig opplevelse.

Resultat:

Resultatet ble en fartsfylt og energifull video som gir seerne et raskt innblikk i hvordan det er å besøke Norges fjerde største øy, langt uti havgapet, hvor enhver fiskers drøm kan gå i oppfyllelse.

andre prosjekter