Aurora

For Aurora har Sølvrev produsert en rekke musikkvideoer og live-videoer, innhold til sosiale medier og intervjuer og annet pressemateriell. Se utvalgte prosjekter vi har gjort sammen her:

Musikkvideo - Giving In To The Love


Kunde:
AURORA/ MADE/ Decca Records UK
Produsert:
Høsten 2021

Oppgave:

Sølvrev fikk i oppdrag fra MADE Management/ Decca Records UK å lage musikkvideoen for låten “Giving In To The Love” av AURORA. Videoen skulle bl.a. inneholde referanser til guden Promotheus, spille på vintage musikkvideo-estetikk og ha med scener av statuer som kommer til live.

Løsning:
Inspirert av 80talls musikkvideoer fra bl.a. Kate Bush, ønsket vi å skape en video som var enkel, og stilren i uttrykket, samtidig som den hadde en tydelig fargepalett og et ikonisk konsept. Vi ønsket en video hvor Aurora fikk mye rom til å uttrykke seg fritt, lekent og nærmest rebelsk.

Ved å basere videoen i Havlystparken og la Auroras antrekk stå i tydelig kontrast til det rene og grønne bakteppet, skapte vi en tydelig kontrast til det moderne og overproduserte, og lot videoen være en hyllest til det rene, ekte og enkle fra 80tallet. Vi valgte også å skyte videoen på film, og benytte ekte mennesker som statuer gjennom hele videoen.


Musikkvideo - Cure For Me


Kunde:
AURORA/ MADE/ Decca Records UK
Produsert:
Våren 2021

Oppgave:

Sølvrev fikk i oppdrag fra MADE Management/ Decca Records UK å lage musikkvideoen for låten “Cure for Me” av AURORA. Videoen skulle bl.a. inneholde en større gruppe moderne dansere, spille på vintage musikkvideo-estetikk og settet skulle ha et gulv inspirert av Tim Burtons “Alice in Wonderland”.

Løsning:

I lys av låtens energi ønsket vi å skape en video som fikk fram Aurora på en fri og leken måte, hvor hun kunne uttrykke seg fritt, lekent og nærmest rebelsk.

Ved å plassere videoen i en konseptuell, nesten Burton-aktig estetikk med teatralske elementer, “skitne” lekne teksturer, vintage optiske effekter og en levende fargepalett, blandet med samtids-dansere som skildrer Auroras møte med seg selv, skapte vi et unikt visuelt univers som etterlater mye rom for Auroras performance og lekne mystiske natur.


Teamet som ble valgt til videoen er noen av norges fremste fagpersoner på sine felt, og videoen skaper et ikonisk uttrykk på en spennende og annerledes låt fra Aurora.

Resultat:
Videoen har blitt sett over 14 millioner ganger på få måneder, og responsen har vært svært positiv.Live musikkvideo - The Seed
(National Geographic - Earth Day)Kunde: AURORA/ National Geographic/ MADE/ Decca Records UK
Produsert:
Våren 2021

Oppgave:

I anledning Earth Day 2021, fikk vi i Sølvrev i oppdrag fra National Geographic og MADE Management/ Decca Records UK å lage en live muskkvideo for Aurora for låtene “The Seed” og “Cure For Me”. Videoen skulle skildre et sted i naturen Aurora er spesielt glad i, og bli sendt som en del av National Geographic sin offisielle markering av Earth Day.Løsning:
Vi valgte å filme videoen i skogen ved Lysekloster, et sted Aurora har et nært forhold til, og som har vært viktig for henne. Ved å benytte steadicam fikk vi en dynamisk og levende video som skaper et stilrent og enkelt bakteppe for Aurora sin performance.Musikkvideo - Exist for LoveKunde:
AURORA/ MADE/ Decca Records UK
Produsert:
Våren 2020

Oppgave:
Sølvrev fikk i oppdrag fra MADE Management/ Decca Records UK å lage musikkvideoen for låten “Exist for Love” av AURORA. Videoen skulle bl.a. spille på tydelige referanser fra 1920-talls estetikk og “the birth of Venus”, og inneholde et 2 meter stort kamskjell som AURORA kunne komme ut av og gjennomføre hele låten i, i tillegg til brulesque vifter av ekte strutsefjær. Vi fikk 2 uker på oss til å løse oppgaven.

Løsning: 

Gjennom nøye set-design, lyssetting og en omfattende søken etter et kamskjell skapte vi et vakkert bakteppe for AURORAS perfomance, og en ikonisk video hvor AURORA virkelig får skinne.


Ved å plassere videoen i en konseptuell og ikonisk innpakning og virkelig leke med lys, farger og teksturer, skapte vi et unikt visuelt univers som etterlater mye rom for Auroras performance og mystiske og vakre estetiske uttrykk.

Resultat: 
Videoen har blitt sett over 12 millioner ganger på under ett år, og skapt enormt med engasjement hos fans over hele verden.

uredd

andre prosjekter

Tine dag1 18
Screenshot 2021 11 09 at 14 34 22
Muscs 1
Festspillene bts

Festspillene i Bergen

Eplehuset bts

Eplehuset

Screenshot 2021 12 07 at 17 47 49

Utdanning i Bergen

Screenshot 2021 10 04 at 01 40 22
202013984 4033521916744025 2371846624804921308 n
Screenshot 2021 10 03 at 20 12 56

Silkemyk