Aurora - Cure for meKunde:
AURORA/ MADE/ Decca Records UK
Produsert:
Våren 2021

Oppgave:

Sølvrev fikk i oppdrag fra MADE Management/ Decca Records UK å lage musikkvideoen for låten “Cure for Me” av AURORA. Videoen skulle bl.a. inneholde en større gruppe moderne dansere, spille på vintage musikkvideo-estetikk og settet skulle ha et gulv inspirert av Tim Burtons “Alice in Wonderland”.

Løsning:

I lys av låtens energi ønsket vi å skape en video som fikk fram Aurora på en fri og leken måte, hvor hun kunne uttrykke seg fritt, lekent og nærmest rebelsk.

Ved å plassere videoen i en konseptuell, nesten Burton-aktig estetikk med teatralske elementer, “skitne” lekne teksturer, vintage optiske effekter og en levende fargepalett, blandet med samtids-dansere som skildrer Auroras møte med seg selv, skapte vi et unikt visuelt univers som etterlater mye rom for Auroras performance og lekne mystiske natur.


Teamet som ble valgt til videoen er noen av norges fremste fagpersoner på sine felt, og videoen skaper et ikonisk uttrykk på en spennende og annerledes låt fra Aurora.

Resultat:
For denne videoen vant Sølvrev prisen for beste film under SRFs kåring Kuben. I tillegg har den hittil blitt sett av over 100 millioner på YouTube.
andre prosjekter