Circle K - Personlig video

Kunde: Circle K + Dinamo

Produsert: Høsten 2023

Oppgave:

I forbindelse med den årlige «Koppen-kampanjen» til Circle K hadde Dinamo utviklet et konsept for personlige videoer ved hjelp av animatic og AI-genererte bilder. Oppgaven Sølvrev fikk var dermed å overføre det ønskede utrykket og stemningen til virkelige bilder og film, før overlevering til teknologiselskapet Seen, som sto for den datadrevne personaliseringen.

Stillbilde fra Circle K reklamefilmen.
Skjermdump fra reklamefilmen.

Løsning:

For å få til dette måtte teamet filme på en åpen bensinstasjon i full drift under hele opptaket, noe som krevde mye av både lys og foto, og flere pauser for kunder som skulle kjøpe baconpølse i bakgrunnen.

Filmen skiller seg fra andre personlige videoer ved å benytte en kjent stemme i stedet for et profilert ansikt utad. Med på laget ble nemlig den populære radiostemmen og programlederen Siv Stubsveen som i løpet av kampanjeperioden gav over 1000 topp-kunder en personlig hilsen med låten I Remember You av Wildnite.

Med nydelig musikk, stemningsfulle bilder og egne ansatte i rollen som skuespillere, avsluttet man også filmen med et ikonisk fyrverkeri som utfordret det som var teknisk mulig.

andre prosjekter