Om Sølvrev

Sølvrev er et prisvinnende produksjonsselskap i Bergen og Oslo som tilbyr alle former for filmproduksjon til markedsføring. Vi er kjent for effektive produksjoner og kommersiell teft. Med lang erfaring og bred kompetanse følger vi bedrifter fra kreativ idéprosess, produksjon, rådgivning underveis og til et ferdig sluttprodukt av høy kvalitet.

Gode grunner til å velge Sølvrev!

Transparente priser

Vi er opptatt av åpenhet og benytter transparente og rettferdige priser som gir deg full oversikt over kostnadene for din produksjon. Det er ikke få videoproduksjoner som har blitt unødvendig dyre eller forsinket fordi forarbeidet ikke er grundig nok. Derfor legger vi mye arbeid i forberedelsene og trykker ikke på så mye som en knapp før alle er enige om rammeverket.

En god idé og strategi

For at din video skal treffe den rette målgruppen, er det viktig at den bygger på en god idé. Sølvrev er totalleverandør innen videoproduksjon og hjelper deg gjerne med idé og konseptutvikling. Sammen finner vi ut hvordan ditt budskap skal formidles for å treffe den rette målgruppen, og hvordan. For det hjelper ikke med en god idé, om man ikke har en god strategi. Derfor gir vi alltid råd til våre kunder om formater og kanaler, slik at din video treffer der den skal.

Effektive produksjoner

Vi er kjent for effektive produksjoner som overholder tidsfrister. Hos oss har alle en viktig rolle under enhver produksjon, og vi benytter kun så mange ansatte som trengs. For hvert unike oppdrag setter vi sammen det teamet som passer deg og din oppgave best. Slik kan vi sikre deg rett kompetanse til enhver tid, innenfor gitte rammer og budsjett.

Høy kvalitet

Sølvrev har lang og bred erfaring innen videoproduksjon og består av en ung og sulten gjeng med lidenskap for film. Vi er ikke redd for en utfordring, og strekker oss langt for å levere et sluttprodukt av høy kvalitet. Enten det er store eller små produksjoner med begrenset budsjett, bruker vi vår kompetanse og kreativitet for å finne den beste løsningen for ditt produkt.

Send oss en melding: