Sølvrev er et prisvinnende produksjonsselskap i Bergen og Oslo som tilbyr alle former for filmproduksjon til markedsføring. Vi er kjent for effektive produksjoner og kommersiell teft. Med lang erfaring og bred kompetanse følger vi bedrifter fra kreativ idéprosess, produksjon, rådgivning underveis og til et ferdig sluttprodukt av høy kvalitet.

Gode grunner til å velge Sølvrev!

En god begynnelse

Det er ikke få videoproduksjoner som har blitt unødvendig dyre eller forsinket fordi forarbeidet ikke er grundig nok. Derfor legger vi mye arbeid i forberedelsene og trykker ikke på så mye som en opptaksknapp før alle i prosjektet er enige om idé og rammer.

En god idé

For at en onlinevideo skal bli sett, likt og delt, må den være tuftet på en god idé. Hos Sølvrev er idéutvikling en del av leveransen, og vi gir oss ikke før vi har en idé vi er sikre på at vil gjøre den jobben du vil at den skal gjøre.

En god produksjon

Videoproduksjon er vårt hjertebarn, og der er vi, om vi skal si det selv, veldig gode. Vi har lang erfaring fra mange ulike produksjoner og svært høy teknisk kompetanse. Dette gjør at vi jobber raskt og effektivt og alltid leverer et helstøpt produkt innen avtalte rammer til avtalt tid. Tror du oss ikke, kan du se hva andre sier.

En god strategi

En onlinevideo uten en god strategi er et stillbilde. Derfor er kanalvalg og distribusjon nesten like viktig som selve produksjonen. Vi hjelper deg med å finne en smart strategi som gjør at du treffer målgruppen din der den er.

Send oss en melding: