Ruben - Candy
Kunde:
RUBEN/ Plexus/ Universal Music Norge
Produsert:
Våren 2021

Oppgave:


Sølvrev fikk i oppdrag fra Universal Music Norge/ Plexus Records å lage musikkvideoen for låten “Candy” av RUBEN. Videoen skulle bl.a. skape en fargerik og leken setting for RUBENs nye single og sound, og inneholde tydelige referanser til 70-talls estetikk. Videoen skulle skildre spenningen og intensiteten som oppstår når man blir oppslukt av en annen person, og dynamikken og spennet i følelsesregisteret - fra selvsikkerhet, lekenhet og self expression til lyst, begjær og fascinasjon.

Løsning:

Ved å plassere RUBEN i et stilren og glamorøs setting, utforsket vi låtens tematikk gjennom stilistisk koreografi, stilrent foto og lekne performance sekvenser. Tematikken i låten og RUBENs lyst ble reflektert først i estetikken, fotoet, bevegelsene, ansiktsuttrykkene og blikkene RUBEN gav, før vi etter hvert etablerer en annen person i rommet som interagerer med RUBEN i en stilistisk koreografi som tydelig uttrykker følelsene i låten.

Dette fremheves videre av estetikken, stylingen, 70-talls looken og lokasjonen – et visuelt landskap hvor alle brikkene er på plass til å virkelig vise frem en ny side av RUBEN som danner bakteppe til hans performance.

Resultat:

Videoen ble sluppet under Pride Month 2021, til stort engasjement fra RUBEN sine fans, og stor jubel fra kunden selv!

andre prosjekter