Nardo Wick - Burning Up ft. The Kid Laroi


Kunde: Lyrical Lemonade

Produsert: Sommeren 2022

Oppgave:

Da den australske rapperen The Kid Laroi skulle opptre på Stavernfestivalen, tok han også turen innom Larvik og Skien for å lage musikkvideoen «Burning Up» sammen med Florida stjernen Nardo Wick.

Ferien var så vidt i gang for produsentduoen Fossen og Dyngeland da telefonen ringte med et tilbud det ikke gikk an å si nei til. I andre enden var nemlig selskapet Lyrical Lemonade og regissøren Cole Bennett, som har lang fartstid som musikkvideoregissør for noen av verdens største stjerner som Justin Bieber, Post Malone og Eminem. Han ønsket å benytte Sølvrev for å produsere musikkvideoen, men tiden var knapp. Duoen fikk ni dager til å fikse det hele.

Løsning:

Innspillingen krevde fire ulike lokasjoner og flere tekniske elementer, og bærer preg av raske sykler og båter. Men mest av alt, storslått norsk natur. Dette var også selve grunnen til at valget falt på Norge.

For å få logistikken til å gå opp, ble løsningen å finne lokasjoner nær Stavern. En utfordring produsentene tok på strak arm. Teamet fikk ansvar for hele den praktiske gjennomføringen frem til shoot, og klarte på ni dager å sette sammen et solid crew, utarbeide produksjonsdesign, finne locations, studio, rekvisitter, båter og motorsykler, slik at alt var klart for teamet i Lyrical Lemonade.

Resultat:

Prosjektet fikk omtale i norske medier som 730.no og Bergenavisen og resulterte i en musikkvideo som til nå har blitt sett over 3,4 millioner ganger.


andre prosjekter