Sigrid svever over Oslo i ny video fra Sølvrev

08/12/2022
Top bilde

Til sammen ble det laget 15 videoer på kun to innspillingsdager for den verdenskjente artisten

I forbindelse med lanseringen av deluxe versjonen av sitt siste album How to let go, hvor Sigrid deler akustiske versjoner av låtene på platen, ønsket artisten et sett med korte visualisers som kunne bidra med å løfte det visuelle uttrykket til låtene. Til sammen ble 15 videoer spilt inn på to dager, hvor bakteppet til mesteparten av filmene er Oslo by.

Teamet bak er regissør og produsentduoen Sigurd Fossen og Christer Dyngeland, som tidligere også har laget musikkvideoen Plot Twist for artisten.

Svever over Oslo.

  • I kontrast til popstjernelivet Sigrid lever på turné, ønsket vi å vise en mer autentisk og hverdagslig side av Sigrid, med livet hjemme her i Norge. Men for å løfte det litt opp fra det helt dokumentariske, er det også litt abstrakt, hvor blant annet Sigrid i den ene filmen svever over Oslo, sier produsent Dyngeland om prosjektet.

Til tross for knappe to dager for innspillingen av alle filmene, klarte produksjonsselskapet å wrappe innspillingen en halvtime før tiden, noe duoen krediterer crewet.

  • Vi følte hver video fortjente sitt eget visuelle konsept, noe som gav oss en interessant utfordring når vi samtidig trengte å produsere 7-8 filmer fra hver produksjonsdag. Takket være et enormt dyktig crew, med blant annet Ben Lucas som innspillingsleder og Marius Aaserud som fotograf, klarte vi alltid å bevege oss i et hurtig tempo, noe som gjorde at vi fikk akkurat det vi trengte til hver film, avslutter regissør Fossen.

Se alle filmene her;
Send oss en melding:

andre innlegg

Skjermbilde 2022 06 16 kl 14 38 40 2

Hvordan og hvorfor lage “how to” videoer

11/11/2021
SLV06929 Edit

«Cure for me» vant pris for beste film

19/05/2022