Eksklusiv video for digital festival

16/06/2022
Sondre

Sølvrev ute med dokumentarisk musikkvideo hvor Sondre Lerche har hovedrollen som seg selv

Da korona snudde hverdagen opp ned og gjorde møter mellom mennesker vanskelig, måtte hele festival-Norge snu seg rundt for å finne nye løsninger til sultefôrte festivaldeltagere. Mange valgte å lage digitale festivaler med eksklusivt innhold og live-streams til sine følgere. Da Øyafestivalen skulle lage sin variant, spurte de artisten Sondre Lerche om å bidra med innhold for fansen. Han valgte å ringe partner i Sølvrev, William Glandberger, som sto for både regi, film og klipp av hele filmen. Godt hjulpet av Sondre selv.

«Til den første koronavarianten av Bergenfest, i 2020, produserte vi en live-on-tape konsert med Sondre Lerche i Håkonshallen. Det var første gang vi jobbet med Sondre, og vi merket med en gang at han er av typen som liker å involvere seg i hele prosessen. Han er superkreativ og har mange gode idéer, samtidig som han spiller veldig på lag og er åpen for innspill og andres stemmer. Jeg fikk inntrykk av at han var veldig fornøyd med prosessen og resultatet den gangen, som resulterte i at jeg fikk en melding igjen over sommeren. Da var det Øyafestivalen sin tur til å lage digital festival, og Sondre hadde blitt spurt om å levere eksklusivt videoinnhold på ca 10 min som kun skulle bli vist til de med festivalbilletter.», sier regissør Glandberger.

Sondre Lerche i studio under innspillingen

Da Sondre Lerche jobbet med innspillingen av Alone In The Night, som er med på Lerches kritikerroste sistealbum Avatars of love, ble idéen å følge Lerche gjennom prosessen, og vise de sidene ved artistlivet som festivaldeltakerne/lytterne vanligvis ikke får et innblikk i.

«Prosessen underveis var veldig rett frem og naturlig. Som første gang vi jobbet sammen, hadde Sondre noen tanker, og ut fra det kastet vi ball frem og tilbake over Messenger, før jeg en dag dukket opp utenfor leiligheten han lånte her i Bergen klokken ni en mandag i august. Derfra hang jeg med Sondre i to dager under innspillingen av låten», avslutter Glandberger.


Send oss en melding:

andre innlegg

Skjermbilde 2022 06 16 kl 14 38 40 2

Hvordan og hvorfor lage “how to” videoer

11/11/2021
SLV06929 Edit

«Cure for me» vant pris for beste film

19/05/2022