Sølvrev ute med brennhet musikkvideo for The Kid Laroi

22/09/2022
7s KU0 B Dc foto Michael Ray Vera Cruz Angeles

Hadde akkurat tatt ferie, da det amerikanske selskapet Lyrical Lemonade ringte med et tilbud det ikke gikk an å si nei til.

Da den australske rapperen The Kid Laroi skulle opptre på Stavernfestivalen, tok han også turen innom Larvik og Skien for å lage musikkvideoen «Burning Up» sammen med Florida stjernen Nardo Wick. Med på laget ble også produsentduoen Sigurd Fossen og Christer Dyngeland fra Sølvrev. Bak produksjonen sto det amerikanske selskapet Lyrical Lemonade, med stjerneregissøren Cole Bennett i spissen, som hadde fått øynene opp for produksjonsselskapet.

Ni dager før innspilling

Ferien var så vidt i gang for Fossen og Dyngeland da telefonen ringte med et tilbud det ikke gikk an å si nei til. Bak sto nemlig Cole Bennett, som har lang fartstid som musikkvideoregissør for noen av verdens største stjerner som Justin Bieber, Post Malone og Eminem. Men tiden var knapp. Duoen hadde ni dager på å fikse det hele.

"Det var jo en utfordring å stelle det hele i stand på så liten tid, spesielt når innspillingen krevde fire ulike lokasjoner, flere tekniske elementer, men takket være et fantastisk team gikk det veldig bra. Artistene ga virkelig alt, og jeg tror alle følte det var en spesiell energi over prosjektet gjennom hele innspillingen", uttalte Fossen nylig til BA om innspillingen.

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles

Norsk natur

Filmen bærer preg av raske sykler og båter, men mest av alt storslått norsk natur. Dette var også selve grunnen til at valget falt på Norge. Teamet fra Sølvrev var først inne på Lofoten, men for å få logistikken til å gå opp, ønsket amerikanerne en lokasjon nærmere Stavern.

"Dette tok vi som en spennende utfordring og i prosessen oppdaget vi mange fantastiske lokasjoner vi aldri ellers hadde funnet. For oss var det utrolig også gøy å få såpass mye tillit og ha ansvaret for hele den praktiske gjennomføringen frem til shoot, inkludert alt fra crew, produksjonsdesign, locations, etc", uttalte Dyngeland til 730.

Med musikkvideoen vel i havn ble det også tid til noen velfortjente feriedager for teamet.


Send oss en melding:

andre innlegg

Skjermbilde 2022 06 16 kl 14 38 40 2

Hvordan og hvorfor lage “how to” videoer

11/11/2021
SLV06929 Edit

«Cure for me» vant pris for beste film

19/05/2022