Sårt og smellvakkert fra Peder Elias <3

06/02/2024
Skjermbilde 2024 02 06 kl 10 37 54

Sølvrev ute med ny musikkvideo for Peder Elias, filmet i sommerlige Italia.


Det er mye som er fint med vinter i Oslo, men når varme følelser og nostalgiske bilder står på menyen kan det være krevende å filme i snødekte Oslo-gater. Da Sony Music Norway tok kontakt med regissør og produsent-duo Sigurd Fossen og Christer Dyngeland med et ønske om å lage en ny musikkvideo for artist-fenomenet Peder Elias, var løsningen derfor påfallende: Vi må trekke til varmere strøk!

Følelsesmessig låt

Peder Elias, som har gjort stor artistkarriere utenfor landets grenser, og nylig ble nr.1 i Kina med låten “Twinkle Twinkle”, har nå sluppet låten “Forever Was Never Enough”, en personlig og tankefull låt om å miste noen man står nært! Peder Elias forteller:

  • Forever Was Never Enough» er en sang om å akseptere at livet ikke er rettferdig, og at vi noen ganger må si farvel til en person eller en epoke, eller til og med en versjon av oss selv, som vi ønsket å holde på for alltid. Jeg, og folk som står meg nær, har opplevd tapet av en jeg er glad i, ødeleggelsen av skilsmisse, slutten på vennskap, hjertesorgen av tapt kjærlighet, og til og med smerten ved å gå videre i livet og innse at ved å gjøre det, bryter vi bånd vi trodde var evige.

Italiensk dobbeltgjenger

Turen gikk til Italia, hvor nostalgi, “varm” sol (i virkeligheten var det knapt over null grader), og vakre, grønne omgivelser var å finne. Det gjorde forøvrig også to nydelige statister, bl.a Alessio Cheli, som spilte en ung Peder Elias.

  • Vi ønsket å skape et varmt og sommerlig film-univers som gir umiddelbare assosiasjoner til vakre lystbetonte minner og nostalgi, samtidig som det rammer Peder Elias inn i vakre omgivelser hvor vi kan bli bedre kjent med han som artist. Kjemien mellom de to barne-skuespillerne var avgjørende for at videoen skulle fungere, og det at de var søskenbarn var derfor et stort pluss, forteller regissør Sigurd Fossen.
  • Det var utfordrende å gi regi til barn på italiensk, men ved god hjelp av Google Translate appen, fikk vi en morsom utveksling med barna, og de tok regien helt fantastisk!, avslutter han lurt.
Bts fra innspillingen i Italia.
Bts fra innspillingen i Italia.
Crewet med Peder Elias i Italia.
Crewet i Italia.

Send oss en melding:

andre innlegg

Skjermbilde 2022 06 16 kl 14 38 40 2

Hvordan og hvorfor lage “how to” videoer

11/11/2021
SLV06929 Edit

«Cure for me» vant pris for beste film

19/05/2022