Ny daglig leder i Sølvrev

16/06/2022
Toppbilde

Siden starten av mai har Daniel Eikeland (30) fungert som ny kaptein for produksjonsselskapet Sølvrev.

Daniel Eikeland kommer sist fra stillingen som COO i Bergen Kino hvor han har hatt ansvaret for driften, kommersiell utvikling og ledelse for nærmere 100 ansatte ved Bergens største kulturinstitusjon. Men erfaringen strekker seg også innom salg, rekruttering og markedsføring. Den nye daglige lederen er godt fornøyd med sin nye arbeidsplass og sier følgende om overgangen;

« Sølvrev er et selskap jeg har fulgt siden oppstart i 2015 og som jeg alltid har beundret for å levere høy kvalitet, til avtalt tid og budsjett. Jeg begynte først å jobbe med Sølvrev som leverandør for mine kunder i CAPA Kinoreklame tilbake i 2017 og hadde alltid like fornøyde kunder. Med tiden har jeg også rukket å bli kjent med noen av Sølvrevs dyktige medarbeidere, som innehar en super kompetanse, lidenskap og enorm lyst til å lykkes. Sett utenfra var mitt inntrykk at det alltid er kjekt å dra på jobb når man jobber i Sølvrev, og at det alltid dukker opp spennende utfordringer som bidrar til videreutvikling på enkelt nivå og som selskap. Dette er blant annet det jeg har falt for, og som jeg svært gjerne vil ta en del i!»

Ble kontaktet direkte fra leder

Etter flere år med godt samarbeid, tok Terje André Helgheim (gründer og nåværende daglig leder) direkte kontakt med Eikeland og ønsket han velkommen til Sølvrev.

«Etter god dialog ble vi sammen enig om at det var riktig for både Terje, meg og selskapet at jeg skulle overta som daglig leder. Dette er en enorm tillitserklæring som jeg skal leve opp til i årene fremover», utdyper Eikeland videre.

Selv om Eikeland nå overtar som daglig leder, kommer Terje Helgheim fortsatt til å inneha en sentral rolle i selskapet.

«Jeg tenker at det stort sett i alle selskaper kommer til et punkt hvor det er riktig at gründeren trekker seg til side og lar dyktigere operatører overta kapteinsbindet, og for Sølvrev føler vi at det tidspunktet er kommet nå. Med Daniel får vi inn en enormt dyktig leder med et friskt perspektiv og ny giv for å ytterligere profesjonalisere driften til Sølvrev og ta oss til neste nivå både kulturmessig og ikke minst i forhold til produktet vi leverer. Dette vil også gjøre at jeg kan bruke tiden min i enda større grad til det jeg brenner mest for, nemlig å rådgi og samarbeide med våre dyktige kunder for å få til fantastiske resultater på deres vegne», sier Helgheim.

Terje Helgheim og Daniel Eikeland

Satser inn mot byråene

Eikeland har klare ambisjoner for Sølvrev og ønsker at produksjonsselskapet skal bli den foretrukne aktøren innenfor video-content i Norge, men også innen de virkelig store videoproduksjonene.

«Vi skal bli best på det vi driver med, uansett satsning! Vi har nylig besluttet at vi skal satse større innenfor byrå-bransjen, noe jeg er sikker på vi skal lykkes med! Vi har gjennom samarbeid med blant annet Tine og Aurora, allerede bevist at vi innehar kompetansen til å levere på de store produksjonene, og det skal vi gjøre mer av! Samtidig elsker jeg å se medarbeidere lykkes i sitt arbeid og trives på jobb. Jeg vil derfor ha et stort fokus på at vi ivaretar og bygger videre på det gode miljøet og kulturen vi har innad i selskapet i dag. Vi skal lykkes med god kompetanseutvikling av ansatte i løpet av Sølvrevs videre reise, og være et selskap andre fra bransjen har et ønske om å ta en del i», avslutter den nye daglige lederen engasjert.

Send oss en melding:

andre innlegg

Skjermbilde 2022 06 16 kl 14 38 40 2

Hvordan og hvorfor lage “how to” videoer

11/11/2021
SLV06929 Edit

«Cure for me» vant pris for beste film

19/05/2022