Nå er det offisielle samarbeidet signert

26/10/2022
Skjermbilde 2022 10 26 kl 13 36 04

Sølvrev skal lage videoinnhold for EYs Amplifier program på fast basis.

EY, også kjent som Ernst & Young, er et internasjonalt selskap med tjenester innen rådgivning, revisjon, skatte- og avgiftsrådgivning, forretningsjus og transaksjoner. Med sitt formål: «Building a better working world», deres tjenester og innsikt bidrar selskapet med å bygge tillit og bærekraftig vekst i finansmarkedet og i økonomier verden over.

Nå har Sølvrev blitt fast samarbeidspartner for EYs Amplifier program. Et akseleratorprogram som gir startups tilgang til EYs tjenester og globale kompetansenettverk; helt gratis. Programmet har som mål å bistå selskaper som har et fokus på bærekraft med 300 konsulenttimer over en periode på 3 måneder.

Løfter gründerne frem i lyset.

"Som gründer selv, synes jeg det er veldig gøy at et så stort selskap har lyst til å samarbeide med oss, og vi er veldig takknemlig ovenfor Guilty, som satte oss i kontakt med EYs Amplifier. Vår jobb fremover blir å lage videoinnhold som bidrar med å løfte de ulike startupsene frem i lyset og fortelle verden hvem de er, samt å gjøre flere oppmerksom på programmet. Dette synes jeg er svært givende, og det skal bli veldig spennende å følge dem fremover", sier kunderådgiver i Sølvrev, Terje André Helgheim.

Sølvrev er godt i gang med produksjonen og har allerede rukket å lage en serie med videoer som lar de ulike startupsene pitche hvem de er og hva de gjør. Videoene er tilgjengelige både for EYs Amplifier og gründerne selv, som kan benytte dem for å markedsføre sin egen bedrift. På agendaen står det også å lage employer branding videoer for EYs Amplifier, samt en serie filmer som dykker dypere ned i utvalgte startups som er med i programmet.

Les mer om EYs Amplifier program her; https://www.ey.com/no_no/eys-amplifier
Send oss en melding:

andre innlegg

Skjermbilde 2022 06 16 kl 14 38 40 2

Hvordan og hvorfor lage “how to” videoer

11/11/2021
SLV06929 Edit

«Cure for me» vant pris for beste film

19/05/2022