Vi tror på ærlighet og innsikt som en trygghetsfaktor for våre kunder, og vil gjerne at du skal bli litt kjent med oss i Sølvrev. Vi har derfor lansert vår egen miniserie, og i episodene under får du komme nærmere på Sølvrevene gjennom gedigne oppturer og bratte nedturer i vår reise mot å bli Norges desidert beste selskap innenfor videoproduksjon til digitale kanaler.

Episode 14 – Året vi aldri glemmer

2020 blir nok det året vi aldri glemmer! I årets siste episode får du se både bading, flere veddemål og behind the scenes fra en utrolig spennende innspilling med Tine. Se også hvordan vi valgte å lage en litt annerledes julehilsen i år.

Episode 13 – Hanekamp

Høsten er i full gang hos oss, og vi startet den med en skikkelig teambuildingstur til Sotra. Mye fiske og moro, men viktigst av alt: Den endelige hanekampen mellom Christer og Jens! Hvem vinner?

Episode 12 – Kamskjell og maserati

Det er siste episode før sommerferien, og miniserien vår har fått ny drakt! Studioet vårt er ferdig, og her kan du få se resultatet. Vi har også vært på musikkinnspilling med dyktige Aurora, og reflekterer litt rundt markedsføring under Covid-19.

Episode 11 – En annerledes vår

Den siste tiden har preget hele landet, og også hos oss resulterte dette i avlyste oppdrag og permitteringer. Samtidig har vi fått bygget vårt eget filmstudio, og vi fikk utføre den mest rørende innspillingen vi har hatt til nå!

Episode 10 – Usikre tider

Vi har blitt SRF-partner, og gleder oss stort over dette! I tillegg har vi hatt en innholdsrik strategisamling, og Christer må stadig bade i Vågen. Tidlig i mars ble også verden brått preget av usikre tider og krevende tiltak, noe som også påvirker oss i Sølvrev.

Episode 9 – En rev holder sitt ord

2019 går mot slutten, og det er alltid like hyggelig å komme på nissebesøk til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har også svettet og blødd for laget vårt i SRF sin årlige, veldedige fotballcup. Akkurat det er noe som Jens får merke på kroppen til evig tid!

Episode 8 – Rever og reptiler

Vi har fått en ny ansatt på vår Oslo-avdeling! I tillegg har vi fått midlertidige leieboere på kontoret, og Jens er ikke så fornøyd med det. Vi har reist rundt i Skandinavia på et spennende prosjekt, og Jens Petter må igjen kjenne på bismaken etter å ha tapt et veddemål!

Episode 7 – Innsatsen høynes

Vi har hatt kjempetravle tider i det siste, og jobbet med spennende kunder som Fargerike, Nordea, Tine, Sbanken, Coop Mega, Bunnpris og mange flere! En tur innom idylliske Hardanger har det også blitt. I tillegg har vi fått Samuel Massie med på foredrag, for å fortelle om storytelling.

Episode 6 – Større flokk, samme mål

Vi har fått ny kollega! Hils på vår nye stjernespiller, og se i tillegg hvilken supergründer vi har fått på besøk helt fra Silicon Valley.  Vi er også i gang med noen utrolig spennende prosjekter for tiden, og viser deg litt av hva vi skal gjøre for en av Norges mest kjente merkevarer, Tine.

Episode 5 – Rever i Tigerstaden

Sølvrev utvider og skal etablere kontorer i herlige Oslo! Her kan du få innblikk våre planer for nyåret i Tigerstaden. I tillegg har Jens blitt nominert til årets unge selgerforbilde, og vi har hatt rekordmåned i november! Se også når vi hadde årets koseligste høydepunkt og kåringen av årets ansatt i Sølvrev.

Episode 4 – “Selger Selgesen”

Høsten er i gang for fullt, og vi har blant annet hatt en storstilt produksjon med Lerøy. Sigurd har holdt foredrag om hvordan man virkelig får effekt av video, og Jens Petter har fått en positiv overraskelse etter ferien. Og hva kjennetegner egentlig den moderne selger?

Episode 3 – Sommer og kaos

I sommer har det rett og slett vært litt kaos her i Sølvrev. Se hvordan det gikk når vi hadde 3 produksjoner på en dag, når vi filmet nydelige Bergenfest og hør Terje snakke om eget mindreverdighetskompleks. Det ryktes også at Jens Petter tapte nok et veddemål? Se vår nyeste episode her!

Episode 2 – Resultat(d)reven

Sølvrev meldte seg på prisutdeling, men vant vi? Se Samuel Massie få videohjelp, og videoinnspilling med håndballgutta og Lerøy. Og kan det være at Jens Petter endelig har vunnet et veddemål?

Episode 1 – Ambisiøse rever

Hvem er vi i Sølvrev? Bli med bak kamera på noen av våre spennende oppdrag, og se kundekonsulenten vår som aldri sier nei til et veddemål, men som enda ikke har vunnet et eneste av dem.