Vi tror på ærlighet og innsikt som en trygghetsfaktor for våre kunder, og vil gjerne at du skal bli litt kjent med oss i Sølvrev. Vi har derfor lansert vår egen miniserie, og i episodene under får du komme nærmere på Sølvrevene gjennom gedigne oppturer og bratte nedturer i vår reise mot å bli Norges desidert beste selskap innenfor videoproduksjon til digitale kanaler.

Episode 6 – Større flokk, samme mål

Vi har fått ny kollega! Hils på vår nye stjernespiller, og se i tillegg hvilken supergründer vi har fått på besøk helt fra Silicon Valley.  Vi er også i gang med noen utrolig spennende prosjekter for tiden, og viser deg litt av hva vi skal gjøre for en av Norges mest kjente merkevarer, Tine.

Episode 5 – Rever i Tigerstaden

Sølvrev utvider og skal etablere kontorer i herlige Oslo! Her kan du få innblikk våre planer for nyåret i Tigerstaden. I tillegg har Jens blitt nominert til årets unge selgerforbilde, og vi har hatt rekordmåned i november! Se også når vi hadde årets koseligste høydepunkt og kåringen av årets ansatt i Sølvrev.

Episode 4 – “Selger Selgesen”

Høsten er i gang for fullt, og vi har blant annet hatt en storstilt produksjon med Lerøy. Sigurd har holdt foredrag om hvordan man virkelig får effekt av video, og Jens Petter har fått en positiv overraskelse etter ferien. Og hva kjennetegner egentlig den moderne selger?

Episode 3 – Sommer og kaos

I sommer har det rett og slett vært litt kaos her i Sølvrev. Se hvordan det gikk når vi hadde 3 produksjoner på en dag, når vi filmet nydelige Bergenfest og hør Terje snakke om eget mindreverdighetskompleks. Det ryktes også at Jens Petter tapte nok et veddemål? Se vår nyeste episode her!

Episode 2 – Resultat(d)reven

Sølvrev meldte seg på prisutdeling, men vant vi? Se Samuel Massie få videohjelp, og videoinnspilling med håndballgutta og Lerøy. Og kan det være at Jens Petter endelig har vunnet et veddemål?

Episode 1 – Ambisiøse rever

Hvem er vi i Sølvrev? Bli med bak kamera på noen av våre spennende oppdrag, og se kundekonsulenten vår som aldri sier nei til et veddemål, men som enda ikke har vunnet et eneste av dem.