Ønsker du å heve kvaliteten på video? Dronefilming kan være midt i blinken.

Dronefilming i din video gir blikkfang
og gjør at videoen skiller seg ut.

81% av forbrukere har kjøpt et produkt etter å ha sett en video av bedriften bak det.

85% av forbrukere ønsker å se mer video fra bedrifter i 2018.

Dronefilming gir en helt unik mulighet til å skape visuelle blikkfang. Med drone kan man blant annet fange vakre omgivelser og geografiske plasseringer, eksteriørbilder av fasader og nærliggende fasiliteter.

Dronefilming hever kvaliteten på en produksjon betraktelig, og etterlater seeren med et godt inntrykk av merkevaren man ønsker å vise frem. Sølvrev har høy kompetanse på dronefilming, og tilbyr opptak med profesjonell drone med motorisert gimbal og opptil 4K oppløsning.

For å benytte seg av drone til video og foto gjelder egne regler fra luftfartstilsynet, og man må ha sertifiserte droneoperatører innenfor den klassen man opererer i. Sølvrev tilbyr profesjonelle droneopptak til kommersielle produksjoner, og har godkjente flygere og fartøysjefer for RPAS luftfartøy (Remotely Piloted Aircraft System) i RPAS-kategori 2 (RO2) fra luftfartstilsynet. Dette ser vi på som en viktig garanti ovenfor våre kunder.

Sølvrev kan også bistå med droneopptak til produksjoner for selskaper som ikke har utdannede eller sertifiserte piloter selv.

Se eksempler hvor Sølvrev har brukt drone i  filmproduksjon:

Kontakt oss: